Overzicht met bedrijven in Nederland

A.P. Electric

Bedrijfsgegevens

Grootslagstraat 27
1024EZ Amsterdam
Zie grotere kaart

A.P. Electric is gevestigd op Grootslagstraat 27, 1024EZ in de plaats Amsterdam. Dit bedrijf is werkzaam in de branche loodgieters. A.P. Electric bestaat nu meer dan 7 jaar. Dit bedrijf is geregistreerd onder het KVK nummer: 68183364 met als vestiging nummer 36647276.

 

Ben je op zoek naar een bedrijf dat je verder kan helpen bij jouw uitdaging of vraagstuk? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Beoordelingen

P. Messina

Offerte ontvangen voor 5 klussen: Verplaatsen intercom aan andere kant van voordeur, verplaatsen stopcontact met lichtschakelaar in keuken (20 cm verderop), plaatsen nieuw stopcontact met lichtschakelaar naast de badkamerdeur (buiten), verplaatsen 2 lampen die hangen boven een eettafel, en isoleren en verbergen 2 elektra draden die hangen los op plafond. Werktijd 6 uur!!!! Kosten met btw bijna 500 euro. Toen ik zei dat voor deze klussen maar 2,5 a 3 uur nodig was en geen 6 uur, meneer werd boos en wilde deze klussen niet aannemen. Geen aanrader.

Geplaatst op zondag 6 oktober 2024 om 00:58

0 0

Was deze beoordeling behulpzaam?

Beoordeling plaatsen

Beoordeling
Versturen

Wilt u ook vermelding op onze website. Registreer uw bedrijf nu of registreer uzelf als lid.

Registreren

Claim uw bedrijf en ontvang vandaag nog offertes of registreer u als particulier en ontvang tot wel 40% korting op uw offertes.

Soortgelijke bedrijven